Cuma, Nisan 26, 2024

Mercedes yeni pickup modelini yarın tanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi otomobil üreticilerinden birisi olan Mercedes, yarın gerçekleştireceği etkinlikte yeni pickup modelini tanıtacak. Tanıtımdan önce ise Mercedes tarafından gizemli bir video paylaşıldı.

Mercedes’in yeni pickup modeli nasıl olacak ?

Almanya’nın Stockholm kentinde gerçekleşecek olan Mercedes etkinliğinde ilk kez bizlerle buluşacağı gibi, firma ilk kez yeni bir segmente giriş yapmış olacak. Aracın modeli ve tasarımları konusunda henüz bir bilgi verilmediği gibi, resmi video ilk kez paylaşıldı.

Aracın yeni modeli sportif olduğu kadar “sinirli” olduğunu da söylemem gerekli. Hani BMW‘nin araçlarında bir yapı vardır ya ön tampon tarafına baktığınızda o gergin havayı hissedersiniz. Aynı durumu Mercedes‘in yeni pickup modelinde görebilmek mümkün. Zaten aracın tüm detayları gösterilmediği için çok fazla bilgi sahibi olamıyoruz. Fakat araç biraz da Nissan Navara‘yı andırmıyor değil.

yeni-mercedes-pickup
Ön tarafa baktığımızda ise o sportif hava bizlere Jaguar F-Pace’i andırıyor. Izgara yine yerli yerinde ve kafada deli sorular. Yarın düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak olan Mercedes‘in yeni pickup modeline ait o gizemli videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler