Çarşamba, Nisan 24, 2024

MIBR Takımı Fer ve TACO Oyuncuları ile Yollarını Ayırdığını Açıkladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Brezilyalı CS:GO takımı olan MIBR, başta koçları olmak üzere ünlü iki oyuncu ile de yollarını ayırdığını açıkladı.

Koçları Ricardo “dead” Sinigaglia takım oyuncuları Fernando “fer” Alvarenga ve Epitácio “TACO” de Melo ile yollarını ayırdı.

MIBR roster

Ek olarak FalleN, aktif kadrodan ayrıldığını ve bir süreliğine yedeğe geçtiğini duyurdu. 2 Major şampiyonu Brezilyalı FalleN, yönetimin fer ve TACO ile yollarını ayırmasından hiç memnun olmadığını içeren sözlerini paylaştı.

Ünlü Sniper oyuncusu FalleN’ın sözleri şu şekilde, “Son birkaç hafta zor ve yorucu geçti bu yüzden geleceğimi düşünmek adına bir süre yedeğe geçmeye karar verdim. MIBR yönetiminin kadroda yaptığı değişiklikleri kesinlikle onaylamadığımı buradan bildiriyorum. Takım olarak geldik takım olarak gideceğiz.” dedi.

Brezilyalı takım MIBR en son 2018 yılında Çin’de düzenlenen ZOTAC Cup Masters 2018 turnuvasında şampiyonluk elde etmişti.

Şahsen ben bu derece köklü değişiklik yapmasına şaşırdım. Sizce fer ve TACO gibi ünlü oyuncuların gelecek kariyerleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ayriyeten FalleN gibi yılların oyuncusu kendisini yedeğe çekme konusunda fer ve TACO gibi köklü oyuncuların takımdan ayrılmasından dolayı mı, böyle bir karara vardı?

Sizin konu hakkında düşünceleriniz nedir, bizlere yorum olarak paylaşmayı unutmayın?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler