Cuma, Nisan 19, 2024

WhatsApp’a, Kişiselleştirilmiş Sohbetler Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp sohbetlerinde özel bir arka plan ayarlayabilmek, birçok kullanıcının yararlandığı bir şey olsa da, şu an itibariyle WhatsApp sohbetlerinde bir arka plan seçmek, tüm sohbetlerinizde yeni ayarladığınız arka planı göreceğiniz anlamına gelir. WABetainfo’ya göre, WhatsApp şu anda farklı sohbetler için farklı duvar kağıtları ayarlamanıza izin verecek bir özellik üzerinde çalıştığı için bu acımasız kısıtlama yakında ortadan kalkacak.

Yeni bir duvar kağıdı ayarladıktan sonra, sohbet mesajcısı size mevcut sohbet için duvar kağıdını mı yoksa genel olarak mı ayarlamak istediğinizi soracaktır (elbette, zaten özel bir duvar kağıdına sahip olanlar hariç). Duvar kağıtlarının opaklık seviyesini kontrol etmek ve WhatsApp Doodles eklemek de mümkün olacaktır. WABetainfo, bu özelliği ilk olarak Android için WhatsApp beta sürüm 2.20.200.11’de gördü.

Set Wallpaper Android 768x1536 1
WhatsApp'a, Kişiselleştirilmiş Sohbetler Geliyor! 2

Özellik Android için WhatsApp’ta görülürken, Facebook’a ait şirketin bu özelliği iOS kullanıcılarına da getirmesini bekliyoruz. Özellik şu anda geliştirme aşamasındadır, yani özelliğin normal kullanıcılar için kullanılabilir hale gelmesi için bir süre beklememiz gerekebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler