Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft, Bing için Yeni Seyahat Arama Deneyimini Duyurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft, kısa süre önce arama motoru Bing üzerinde yeni seyahat deneyimlerini duyurdu. Bu yeni özellikler, seyahat planlamasında zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olmak üzere dizayn edildi. Microsoft Bing üzerinde bir konum araması yaptığınızda aşağıdaki gibi görsellik açısından zengin içeriğe sahip bir sayfa ile karşılaşıyor olacaksınız.

Seyahat Rehberi bağlantısını tıkladığınızda; konum, uçuşlar, oteller için güzergahlar ve daha fazlası hakkında bilgi edinebileceğiniz tek adresli bir sayfa ile karşılaşıyor olacaksınız.

Microsoft Bing travel 1536x1212 1
Microsoft, Bing için Yeni Seyahat Arama Deneyimini Duyurdu! 2

Microsoft Bing arama moturu, size uçuş ve otel rezervasyonu için rekabetçi fiyatlar sunmak amacıyla sektörün önde gelen şirketleri ile ortaklıklar kurdu. Ayrıca otel ve uçuş deneyimlerinden oluşan paketler de mevcut.

Gideceğiniz yer konusunda emin değilseniz Gezi Rehberi ana sayfasına göz atabilirsiniz. Sayfa, dünya çapındaki en iyi yerler arasında listeleme yapıyor ve bir yerin ayrıntılı sayfasını ziyaret etmek için “Daha fazlasını keşfet” düğmesini tıklayabilirsiniz. Sürükleyici görünümlere göz atmak için “360’ta deneyimle” düğmesini tıklayabilirsiniz.

ABD merkezli yazılım devinin kullanıma sunduğu bu yeni arama motoru deneyimi şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde mevcut ve ilerleyen zamanlarda küresel çapta kullanıma sunulması bekleniyor!

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler