Çarşamba, Nisan 24, 2024

Microsoft Flight Simulator 2 Milyon Kullanıcıyı Aştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft Flight Simulator, ikonik simülasyon serisinin en hızlı büyüyen girişi olarak geçmiş seri rekorlarını geçmeyi başardı. Bu yılın başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana, Asobo Studios’un Microsoft Flight Simulator’ın, bilgisayar platformunda 2 milyondan fazla sanal pilotu hali hazırda topladı. Serinin 38 yıllık dev tarihinde, bu en yeni giriş açık ara en hızlı büyüyen versiyon oldu.

Bazı istatistikler için, Microsoft Flight Simulator Başkanı Jorg Neumann aşağıdaki gerçekleri yayınladı:

  • Oyuncular toplu olarak Dünya’nın% 72’sini ziyaret etti
  • 50.000.000’den fazla uçuş yapıldı
  • Oyuncular, Dünya’dan Güneş’e yaklaşık 19 gidiş-dönüş olmak üzere 3.500.000.000 milin üzerinde uçtular.
  • 7000 oyuncu Microsoft’un Redmond Ofisini ziyaret etti
  • Hayranlar yalnızca Twitch’te 9,700,000 saatten fazla oyun izledi
CA10705F 1C96 49F6 99C3 2EAA855E432C
Microsoft Flight Simulator 2 Milyon Kullanıcıyı Aştı 2

Jorg Neumann, “Microsoft Flight Simulator’a verilen olumlu tepkileri görmek alçakgönüllüydü ve sürekli ve anlayışlı geri bildirimleriyle simülasyonu geliştirmemize sürekli olarak yardımcı olan son derece bağlı bir topluluğa sahip olduğumuz için inanılmaz derecede şanslı ve mutlu hissediyoruz,” diye yazı paylaştı.

“SDK’mızı zaten benimseyen ve lansmandan sonraki birkaç ay içinde 500’den fazla havaalanı, uçak ve diğer eklentiler geliştiren içerik oluşturucular topluluğundan da çok enerji alıyoruz. İçerik oluşturuculardan sergilenen çalışmanın kalitesi, bilgisi ve tutkusu ekibimize her gün ilham veriyor. “

Microsoft Flight Simulator, çok yakın bir gelecekte oyuna gelecek sanal gerçeklik desteği gibi yeni özelliklerle hala aktif lansman sonrası geliştirme aşamasında. 2020’nin The Game Awards’daki En İyi Simülasyon / Strateji oyunu galibiyetinin yanı sıra, oyunun konsol bağlantı noktasının sonunda Xbox Series X ve Xbox Series S’de Yaz 2021’de piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

https://youtu.be/GdGB0cv6i8I

Ne yazık ki, bu duyurunun yanı sıra, oyunun hiçbir Xbox One / Xbox One X sürümü açıklanmadı ve bu da bizi, Asobo Studios’un çalışmasının bir zamanlar reklamı yapılan dönüşümünün yalnızca Xbox konsollarında yeni nesil bir sürüm lehine hurdaya çıkarıldığına inanmamıza neden oldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler