Cuma, Nisan 26, 2024

Microsoft Flight Simulator 2020 Kapalı Beta Tarihi Belirlendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Asobo Studios’un geliştirdiği oyunlar içerisinde şüphesiz en dikkat çekici olacak olan Microsoft Flight Simulator 2020, her gün finale biraz daha yaklaşıyor.

Çok kapsamlı, ince detaylı bir oyun olması nedeniyle yavaş ama emin adımlarla geliştirilmeye devam eden yapımın sona biraz daha yaklaştığını kanıtlayan ise beta sürüm açıklaması oldu. Açıklamaya göre oyunun beta versiyonu hazır.

Microsoft Flight Simulator 2020 beta için ay sonunu bekleyeceğiz

Öncesinde yayınlanan alfa sürümünün üzerinde yeni grafik iyileştirmelerinin yapıldığı ve bazı oyun dinamiklerinin yenilendiği beta sürümü, kapalı olarak sunulacak. Ne yazık ki kapalı beta olduğu için herkesin oyunu denemesi mümkün olmayacak.

Eğer Alfa sürümünde oyuna erişmişseniz sıkıntı yok çünkü kapalı beta sürümüne de doğrudan dahil edilmiş olacaksınız. Alfa versiyona dahil olmayan kullanıcılar ise mutlaka Xbox Insider programına katılmış olmalı.

Peki, kapalı beta ne zaman geliyor? Öyle aylarca beklemeyeceğiz. 30 Temmuz itibariyle kapalı beta, belirttiğimiz kullanıcılar için oynanabilir hale gelecek.

Flight Simulator 2020 için artık kapalı beta tarihini de verebiliyoruz ama oyunun çıkış tarihini istemeyin çünkü betaya rağmen çıkış tarihi hala açıklanmadı. Ne diyelim belki kapalı beta ile sürpriz tarih açıklaması da gelir. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler