Çarşamba, Nisan 24, 2024

Microsoft Flight Simulator için Top Gun Maverick Güncellemesi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft Flight Simulator sahiplerine güzel bir haberimiz var. Yıllar sonra devam filmiyle geri dönen Top Gun yapımı için hazırlanmış olan özel bir genişletme paketi, ücretsiz olarak oyuna eklendi.

Tom Cruise’nin başrolünde yer aldığı efsane filmin devamı olacak Top Gun Maverick’in vizyona girmesiyle yayınlanan genişleme paketi, tüm platformlarda kullanıcılara ücretsiz olarak verildi.

Peki bu paketi yükleyen kullanıcılar oyunda nasıl farklar görecekler? Hemen işin eğlenceli kısmına geçiyorum.

Microsoft Flight Simulator Top Gun Maverick Paketiyle Neler Değişiyor?

Güncelleme sonrasında filmde geçen uçağın birebir versiyonu da oyuna eklenmiş oluyor. Özel bir kaplama ile F/A-18E Super Hornet uçağını kullanabiliyoruz.

Güncelleme yeni uçakla beraber yeni bazı görevleri de getirdi. Bir kere kullanıcılar uçağı derinlemesine bir şekilde denemek için 3 ayrı eğitim görevine girebilecekler.

Kaçırmayın: Oyunun Sistem Gereksinimleri 

Artık bu kısımlarda filmle bağlantılı olan bölümler var mı yok mu bilemiyorum. Zira ben oyunun bu paketini oynamadım.

Diğer bir değişiklik ise özel görev olarak açıklandı. Bu özel görevde de kullanıcıların uçağı, uçak gemisine indirmeleri istenecek.

Artık filmi oyunda yaşatır mı yaşatmaz mı bilemiyorum ama Top Gun hayranlarının mutlaka bu deneyimi deneyeceğini düşünüyorum.

Genişletme paketi için yayınlanan videoyu da hemen yukarı ekliyorum. Filmin oyunda nasıl hayat bulduğunu videoda daha net olarak görebilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler