Salı, Nisan 23, 2024

Microsoft Flight Simulator için VR Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

“Keyifli bir sezon, ama” aynı zamanda kinci komşunuzun evine çok yakın rad uçaklarını uçurma mevsimi. Microsoft Flight Simulator’ın en yeni güncellemesiyle, bunu sanal gerçeklikte ve gerçek zamanlı karda yapabileceksiniz.

Asobo Studios’un Microsoft Flight Simulator’un 38 yıllık serinin en hızlı büyüyen girişi olduğu haberinin ardından, Flight Simulator başkanı Jorg Neumann, oyuna tam Noel zamanında çok sayıda yeni ekleme yapıldığını açıkladı.

22 Aralık’ta başlayacak olan Microsoft Flight Simulator VR desteği nihayet tüm oyuncular için mevcut olacak. Çok istenen bir özellik olarak, oyuncular artık Asobo Stüdyoları’nın fantastik 1: 1 Dünya oyununa ve titizlikle detaylandırılmış uçaklarının kokpitlerine tamamen dalabilecekler.

Yerel bölgelerinde karlı bir Noel olmayışından şüphesiz hayal kırıklığına uğrayacak olanlar için, Microsoft Flight Simulator’un yeni gerçek zamanlı kar ve buz kaplaması, oyununuzdaki bu hayal kırıklığını mükemmel bir şekilde çoğaltacaktır. Ancak, o mükemmel karlı Noel’i çoğaltmak için uçağınızı dünyanın başka bir yerine de götürebileceksiniz.

https://youtu.be/nIACub_0bxI

Ücretsiz hediyeler

Üstüne üstlük, tüm oyuncular ayrıca tüm fırlatma uçağı filosu için ücretsiz görünüm alacak. Bunlar arasında bir Flight Sim görünümü ve Master Chief’i bir el bombasıyla öldüren Microsoft köpekleri Rufus ve Sam tarafından kullanılan görünümler yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler