Cumartesi, Nisan 27, 2024

Microsoft Forza Yarışmasında Birinci Olana Ford Focus RS Veriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft tarafından düzenlenen yeni etkinlikte en iyi Forza oyuncusu jüri tarafından belirlendikten sonra hediye olarak 2017 model Ford Focus RS hediye edeceğini duyurdu. Düzenlenecek olan Forza Racing Championship detayları ve katılım koşulları haberimizde.

2017 Model Sıfır Kilometre Ford Focus RS

Düzenlenen Forza Racing Championship yarışında bir kişiye 2017 model Ford Focus RS hediye edilecek. Şirket tarafından belirlenen jüri tarafından birinci seçilen kişi aracın sahibi olurken, haziran ayında duyurmuş olduğu yarışmada dünya genelinden binlerce kişi bir araya gelerek en iyi Forza yarışını göstermek için çabalayacak. ESL ile birlikte düzenlenen en büyük Forza etkinliği Microsoft sponsorluğunda gerçekleşiyor.

forza-championship-2016
Yarışmaya Nasıl Katılıyoruz ?

Organizasyon 8 Ağustos (bugün) tarihinde başladığı gibi, şampiyonaya katılmak isteyen kişilerin sadece Forza Motorsports oyununu oynaması yeterli oluyor. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler için ekstra bir şart aranmıyor. Ancak oyunun tabii ki orjinal olması gerekiyor. İnternet üzerinden indirilen oyunlar ne yazık ki yarışma için geçerli değil.

Yarışmaya katılma kararı aldıysanız sadece tek kişiye Ford Focus RS hediye edileceğini düşünmeyin. Turnuva için pek çok hediyeler de oyunculara dağıtılacak. Organizasyon içerisinde Elit Series ve Open Series adında ikiye ayrılan Forza RC‘de Elit Series’e girmek için daha önceden turnuvalara katılmış olmanız ve derece almış olmanız şartı aranıyor. Open Series‘te ise herkes gelip kayıt yaptırıp hünerini gösterebiliyor. Toplamda iki farklı kulvar olduğu için ödüller de farklı olacak.

❱ Eğer bugün başlayan yarışmaya katılıp kendinizi göstermek istiyorsanız ilk olarak ESL üzerinden hesap oluşturmanız ve turnuvaya kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt işlemini geçtikten sonra sistem sizi otomatik olarak rakipler ile eşleştirecek. Şuanda gördüğümüz kadarı ile 6 bin oyuncu sistem üzerinden kozlarını paylaşıyoruz. Eğer kendinize güveniyorsanız Open Series‘te başarılı olabilir sonradan Elit Series‘e çıkış yapabilirsiniz.

Katılmak için ise ESL üzerinden bir hesap oluşturmanız ve turnuvaya kayıt olmanız gerekiyor. Ardından eşleşmeler yapılacak ve zamanı geldiğinde rakiplerinizle büyük mücadeleye çıkacaksınız. İlk sezonun ardından Open Series‘de başarı elde edenler ise bir sonraki sezonda Elite Series‘de yarışıp, daha büyük hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler