Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft, Koronavirüs ile Mücadele Sağlık Çalışanlarının İhtiyaçlarını Karşılıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Koronavirüs (COVID-19) salgını dünyayı fırtınaya uğrattı. Bu ayın başlarında Microsoft beyciğim, Puget Sound ve California’daki Bay Area çalışanlarına evden çalışma modelini uygulamalarını söyledi. Şirket ayrıca, çalışma satlerini azaltsa bile saatlik çalışanlarına düzenli ücret ödemeyi planladığını söyledi.

Microsoft bunlara ek olarak çabalarını ikiye katladı ve Puget Sound’un COVID-19 Müdahale Fonu’na tam 1 milyon dolarlık bir bağışta bulundu. Microsoft ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki insanlara yardımcı olabilmek için kendini kontrol eden bir sohbet botu oluşturabilmek için Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) ile birlikte işbirliği yaptığını söyledi.

Çok ihtiyaç duyulan ürünleri tedarik etti!

Dün gece ise Microsoft, küresel tedarik zinciri ekibinin sağlık çalışanları için çok ihtiyaç duyulan malzemeleri temin ettiğini açıkladı. Kişisel koruyucu ekipmanların ilk beş paleti hafta sonu geldi ve aşağıdaki ürünleri içeriyor.

  • 15.000 koruma gözlüğü
  • Kızılötesi termometreler
  • Tıbbi kapaklar
  • Koruyucu giysiler
Microsoft donation
Microsoft, Koronavirüs ile Mücadele Sağlık Çalışanlarının İhtiyaçlarını Karşılıyor! 2

Microsoft beyciğim bunları Seattle bölgesine dağıtmak için Washington eyaletine bağışta bulunuyor. Şirket, bu teslimi mümkün kılmak için Washington Eyaleti Sağlık Bakanlığı ve Beyaz Saray’a, önündeki engellerde yardımcı olduğundan ötürü teşekkür etti. Microsoft bunlara ek olarak halen daha tıbbı malzemelerin geleceğini duyurdu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. abi ben çalışıyorum sanayide motor hayalim vardı vaz geçtim babam bizimle birlikte değil istanbulda kalıyo biz bandırmadayız babamın işleri kesat hayalini kuruyorum sabah ezanında kalkıp allaha dua ediyorum allahtam başka isteğim yok lise 2 örencisiyim yazılım okuyorum ama hocaların verdiği ödevleri yapamıyorum tek dileğim bu belki youtuber olurum sizleri seviyorum bunu yalakalık diye düşünmeyim kalay gelsin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler