Perşembe, Mayıs 2, 2024

Microsoft Launcher Preview Temmuz Sonuna Kadar Kaldırılacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Alessandro Paluzzi beyciğim, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Microsoft Launcher Preview uygulamasının bu ayın sonuna kadar kaldırılacağını duyurdu. paylaşıma göre Microsoft Launcher Preview yerine daha stabil ve kararlı sürüm bir Microsoft Launcher gelebileceği ön görülüyor.

Microsoft’un neden Microsoft Launcher Preview uygulamasını kaldırıp yerine başka bir Microsoft başlatıcısı getireceği henüz belli değil, uygulamanın yerini alacak yeni aplikasyon hakkında da bir bilgi henüz ortalıkta yok.

Aynı zamanda ön gördüğümüz gibi şirketin Microsoft Launcher Preview uygulamasını Google Play Store’dan kaldırıp yerine başka bir launcher uygulaması getirme planının olup olmadığı da kesin bir bilgi değil.

Şirketin Android işletim sistemi yüklü cihazlar için geliştirdiği Microsoft Launcher Preview uygulaması bundan yaklaşık altı ay önce piyasaya sürüldü. Microsoft beyciğime göre uygulama kararlı ve son sürüm Microsoft Launcher olarak gelecek ve beta sürümden çıkacak.

Microsoft Launcher Preview uygulamasının piyasaya sürülme amacı “erken aşama özelliklerini” test edebilmek içindi. Microsoft Launcher Preview uygulaması halen Google Play Store üzerinde indirilmeye açık.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler