Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft, Özel Duvar Kağıtları ile Pride 2020’yi Kutluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

İşletim sistemi devi Microsoft, Windows işletim sistemlerinde yer alan ve Windows 10 ile hayatımıza giren Microsoft Store’a yeni bir ücretsiz duvar kağıdı tema paketi yükledi. Şirket tarafından özel derlenen koleksyion, Pride Month 2020 (Amerika Birleşik Devletleri’nde Haziran) kutlamalarına destek olmak için masaüstünüze LGBT gökkuşağı sıçraması getiriyor.

Microsoft beyciğim, Pride 2020 Bayrakları isimli paketi ile kullanıcılara özel bir orijinal Windows 10 arka planı sunarken paket açıklaması bir not eklemeyi ihmal etmiyor;

Ne kadar çok konuşursak, o kadar çok anlarız. LGBTQI+ topluluğunun birçok bayrağından esinlenen bu özel sürüm Windows temasıyla Pride hakkında başlama konuşmaları. Microsoft.com/Pride daha fazla bilgi edinin.

İşin LGBT kısmını bir kenara bırakırsak duvar kağıtları oldukça muhteşem görünüyor. Standart koyu mavi ağırlıklı Windows 10 logolu duvar kağıdının yerine alternatif olarak bile kullanılabilirler.

Duvar kağıdını Microsoft Store üzerinden indirdikten sonra Başlat > Ayarlar > Kişiselleştirme > Temalar yolunu izleyerek, indirdiğiniz koleksiyona tıklamanız yeterli olacaktır. Artık Pride 2020 koleksiyonu Windows’unuza hakiim olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler