Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft Power Automate Desktop Artık Ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika merkezli teknoloji ve yazılım devi Microsoft bugün, Power Automate Desktop uygulamasının Windows 10 kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacağını duyurdu. Power Automate Desktop, Windows 10’da tekrarlayan ve zaman alan manuel görevleri otomatiğe bağlayan herkesin iş akışlarını optimize etmesine olanak tanıyan kullanıcı dostu, düşük kodlu bir uygulamadır.

Microsoft Power Automate Desktop
Microsoft Power Automate Desktop Artık Ücretsiz! 2

Power Automate Desktop uygulamasının özellikleri:

  • Kaydedilen eylemleri web veya masaüstü ortamında gerçek zamanlı olarak düzenlerken akış oluşturmak için masaüstü ve web kaydedicileri kullanabilirsiniz.
  • Otomasyonunuzun temel mantığını yakalamak için masaüstü ve web kaydedicileri kullanırken akışlarınızı görsel tasarımcı ile mantıksal olarak düzenleyebilirsiniz.
  • SAP, web siteleri ve hatta eski terminaller ve ana bilgisayarlar dahil olmak üzere birçok farklı sisteme bağlanan çeşitli önceden oluşturulmuş eylemler kümesini kullanarak akışları daha hızlı oluşturabilirsiniz.
  • Eylemler ve komut dosyaları aracılığıyla doğrulama gerektiren karmaşık iş akışlarını etkinleştirmek için istisna işlemeden yararlanın — proaktif olarak “ayarları yöneterek” böylece otomasyonlar insan müdahalesi gerektirmez.
  • Her yürütme çalıştırması için ayrıntılı bilgiler ve herhangi bir sorun giderme için hataların ekran görüntülerini içeren otomatik olarak kaydedilen merkezi günlükleri inceleyebilirsiniz.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler