Cuma, Mart 29, 2024

Microsoft Surface Duo Ön Siparişe Açıldı, 12 Eylül’de Satışta!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Surface Duo‘nun fiyatlandırmasına ilişkin söylentiler doğru çıktı. Microsoft bugün, Surface Duo’nun 1399 dolardan başlayacağını doğruladı ve bugün ön sipariş için açıldı. Şirketin katlanabilen ve çift ekranlı cihazı 12 Eylül’den itibaren satışa sunulacak.

Surface Duo, son nesil Snapdragon 855 SoC işlemci, 6GB RAM ve 64/256 GB depolama seçenekleri ile gelecek. Cihaz, 1800 x 1350 ve 401 dpi çözünürlüğe sahip iki AMOLED 5,6 inç ekrana sahip olacak, Microsoft buna 8.1″ PixelSense Fusion ekranı diyor. Microsoft’un ayrıca donanıma güç sağlamak için 3.460 mAh pil yerleştirdiği bildirildi.

Dezavantaj: 11 MP değerinde tek kamera var

Cihazın en önemli özelliği, her 5,6 inç ekranı çeşitli modlarda ayrı ayrı veya birlikte kullanmanıza olanak tanıyan 360 derecelik menteşesidir. Ayrıca, Surface Duo yalnızca 1400 dolarlık bir akıllı telefon için oldukça hayal kırıklığı yaratan tek bir 11 MP kamera ile birlikte geliyor.

windows 10x surface neo
Microsoft Surface Duo Ön Siparişe Açıldı, 12 Eylül'de Satışta! 2

Cihaz, kullanıcı arayüzü olarak Microsoft Launcher ile Android 10 üzerinde çalışıyor ve Microsoft’un lansmandan hemen sonra bir Android 11 güncellemesi üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Microsoft ayrıca, Surface Duo’nun cihazları, kimlikleri ve verileri güvende tutmak için derinlemesine entegre edilmiş donanım, ürün yazılımı ve yazılımla her katmanda yerleşik bir korumaya sahip olduğunu vurguladı.

Microsoft, ürün yazılımı bileşenleri üzerinde tam kontrol sağlayan özel tasarlanmış Birleşik Genişletilebilir Ürün Yazılımı Arabirimini (UEFI) oluşturmuştur. Microsoft, şirket içinde her ürün yazılımı kodunu yazarak veya gözden geçirerek, Microsoft’un potansiyel ürün yazılımı tehditlerine doğrudan ve çevik bir şekilde yanıt vermesini ve tedarik zinciri güvenlik risklerini azaltmasını sağlayarak Surface Duo’ya Kurumsal düzeyde güvenlik sağlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler