Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft Teams Artık 20 Bin Kişilik Konferansı Destekliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft bugün itibari ile Microsoft Teams müşterileri için yepyeni Gelişmiş İletişim planını duyurdu. Bu yeni planın bir parçası olarak müşteriler, 20.000 kişinin katılabileceği Ekip konferansını an itibari ile kullanabilir.

Microsoft Teams’e gelen harika yenilikler

Microsoft tarafından yeni Microsoft Teams özellikleri hakkında bilgilendirme yapılan sürüm notlarında şunlardan söz edildi;

Microsoft Teams Meetings
Microsoft Teams Artık 20 Bin Kişilik Konferansı Destekliyor 3
  • Ekiplerinizin toplantılarını 20.000 katılımcıya kadar ölçeklendirin. Çalışanlarınız, müşterileriniz ve iş ortaklarınızla bağlantıda kalmak için daha geniş kitlelere ulaşın. Bu özelliği geliştirirken, toplantı ölçeğinde bile konuşmacıları yönetmenin ve dinlemenin hala kolay olduğundan emin olarak toplantı deneyiminize odaklandık. Bu nedenle, etkileşimli toplantıların boyutunu 1000 katılımcıyla sınırlandırdık ve sınır karşılandıktan sonra ‘yalnızca görüntüleme’ moduna sorunsuz bir şekilde geçiş yaptık.
Microsoft Teams
  • Gelişmiş yönetici kontrolü. Şirketinizin markasını profesyonel bir görünüm ve his için toplantılara ekleyerek yeni yetenekler kullanın ve toplantılara daha fazla yapı ekleyin. Markalı toplantı lobisiyle başlayın, önümüzdeki aylarda lansman yapın ve markanızı daha sonra gelecek olan çekirdek toplantı deneyimine kadar genişletin. Ölçekli yönetmek ve iş akışlarını otomatikleştirmek için iş uygulamalarına bağlanın. Teams sertifikalı çözüm ortaklarıyla çalışın ve uyumluluk kayıt politikası oluşturarak veya müşteri katılımı iş akışlarınızla işbirliği yaparak kuruluşunuzun iş gereksinimlerini karşılamasına yardımcı olun.

60 günlük ücretsiz denemesi var

Yeni Gelişmiş İletişim planı, bu haftadan itibaren herhangi bir Microsoft 365 veya Office 365 ücretli aboneliğine eklenebilir. Artık Microsoft Teams Admin Center aracılığıyla 60 günlük Advanced Communications’ı da ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Microsoft bugün ayrıca Microsoft Teams‘deki arama özellikleriyle ilgili birkaç duyuru yaptı, bunları aşağıda bulabilirsiniz.

  • Microsoft, 2023’ten sonraki Skype Kurumsal (3PIP) telefonlar için genişletilmiş destek olduğundan, Teams’e taşırken mevcut Skype Kurumsal telefonlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Microsoft Teams, Cisco, Yealink, Polycom ve diğer ekiplerin SIP telefonlarındaki temel arama özelliklerini destekleyecek.
  • SIP telefonları için destek 2021’in ilk yarısında sunulacak.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler