Perşembe, Nisan 25, 2024

Microsoft Teams Artık Windows 11’e Entegre Edildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devlerinden Microsoft bugün, Windows’un bir sonraki ana sürümü olan Windows 11‘i duyurdu. Windows 11, yepyeni Başlat menüsü, yeniden tasarlanmış Görev çubuğu, geliştirilmiş pencere yönetimi ve daha fazla birçok yeni özellikle birlikte kullanıcıların bilgisayarlarına geliyor. Microsoft ayrıca Microsoft Teams’in artık Windows 11’e yerel olarak entegre edildiğini resmi olarak duyurdu.

Microsoft Windows 11 Teams integration
Microsoft Teams Artık Windows 11'e Entegre Edildi! 2

Yerel Teams entegrasyonu ile artık herhangi bir cihazdaki herhangi biriyle doğrudan masaüstünüzden sohbet edebilir, arama oluşturabilir, video çekebilir ve hatta kısa mesaj gönderebilirsiniz. Yukarıdaki ekran görüntüsü resminden de görebileceğiniz gibi, yeniden tasarlanan Görev çubuğuna sabitlenen yeni Meet simgesine tıklayarak bu yeni özelliğe erişim sağlayabilirsiniz.

Tabi ki de entegrasyonla birlikte işletim sistemine dahil edilen Microsoft Teams sürümü daha farklı bir tasarıma sahip. Ayrıca cihazınızın Windows 11 işletim sistemini destekleyip desteklemediğini merak ediyorsanız şirketin bugün piyasaya sürdüğü program aracılığıyla bunu kontrol edebilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler