Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft ve Samsung, Uçtan Uca Bulut Tabanlı Özel 5G Projesi için Ortaklık Kurdu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung bu hafta, uçtan uca, bulut tabanlı özel 5G ağ çözümü için Microsoft ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. Samsung ve Microsoft, Microsoft Azure üzerinde Samsung’un sanallaştırılmış RAN, Çekirdek ve Çoklu Erişimli Uç Bilişim (MEC) teknolojilerinin dağıtımı dahil olmak üzere 5G çözümlerinin sanallaştırılmasını ilerletecek. Bu ortaklık, kuruluşların işletmelerde özel 5G ağlarını kolayca kurmasını sağlayacak.

“Microsoft, işletmelerde 5G ağlarının dağıtımını hızlandırmak için Samsung ile çalışmaktan mutluluk duyuyor. Microsoft Azure ve Samsung’un sanallaştırılmış 5G tekliflerinin birleşimi, yeni çözümler sunacak ve perakende, üretim, eğlence ve diğer birçok sektördeki ortak müşterilerimiz için özel 5G ağlarına giriş engellerini azaltacaktır”

5g verizon
Microsoft ve Samsung, Uçtan Uca Bulut Tabanlı Özel 5G Projesi için Ortaklık Kurdu! 2

Samsung Electronics’de Ağlar İşletme Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Ürün Stratejisi Başkanı Wonil Roh, “Kuruluşların yeni nesil iletişim yoluyla çalışma şekillerini dönüştürmelerine yardımcı olmak için Microsoft ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz,” dedi. “Samsung’un sanallaştırılmış 5G çözümleri ile Microsoft Azure bulutunu birleştirerek, özel ağ sektöründeki fırsatları geliştiren sınıfının en iyisi 5G çözümünü sunmayı dört gözle bekliyoruz. Bu işbirliği sayesinde 5G ve ötesinde yeniliğin sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz. “

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler