Cumartesi, Nisan 20, 2024

Microsoft, Xbox Live ve Game Pass’i Birleştiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun tarafında son haftalarda disk içermeyen bir Xbox One sürümü ile gündeme gelen Microsoft, sızıntıları destekler bir haber ile tekrar gündeme geldi. Sızdırılan bilgilere göre şirket, Xbox Live ve Game Pass hizmetlerini tek bir pakette birleştirecek.

Microsoft’un sızıntıları ile tanınan h0x0d adlı Twitter kullanıcısının yayınladığı bilgilere göre Microsoft, Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold aboneliklerini tek bir pakette bir araya getirecek. Xbox Game Pass Ultimate adını alacağı bildirilen yeni paket, aylık 14,99 Dolar talep edecek. Bu fiyat, her iki paketin toplamından 5 Dolar daha ucuz.

Disk Sürücüsüz Xbox One ve Xbox Game Pass Ultimate Birleşiyor

Ortaya çıkan paket bilgisi esasen sürpriz olmaktan uzak görünüyor. Zira Microsoft, disk sürücüsü içermeyen bir Xbox One konsolunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bu noktada kombine edilen bu abonelik, yeni konsol ile birlikte sunulabilir.

Microsoft Xbox Live ve Game Pass i Birleştiriyor 1

Dolayısı ile bu pakete abone olacak olan kullanıcılar, Xbox Live özellikleri ile birlikte 100’den fazla oyuna Game Pass altında erişebilecek. Microsoft, disk sürücüsü içermeyen Xbox One-S All-Digital Edition konsolu için gerekli tüm yatırımları yapıyor. Konsol diğerlerine göre daha uygun fiyatlı sunulacak ve tamamen dijital ya da abonelik merkezli bir oyun deneyimi sağlayacak.

Öte yandan yaklaşan E3 etkinliğinde de xCloud oyun servisinin de tanıtımı gerçekleşebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler