Perşembe, Nisan 25, 2024

Migros’tan Dolmuş Parası İsteyen Genç Twitter’da Marka Akımına Neden Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal Medya öyle bir mecra ki, kullanıcılar bazen uyanıklık yapıp şanslarını deniyor ve markalara sıcak teklifler sunuyorlar. Migros ile başlayan bu bedava ürün veya fırsat kampanyası kısa süre içerisinde o kadar güzel yayıldı ki, diğer markalar da olayın içerisine dahil olarak yüzümüzde güzel bir tebessüm bıraktılar.

“Minibüs Ücretimi Karşılar mısınız?”

Twitter üzerinde Evrim Maymunoğlu adındaki (soyad gerçek mi acaba?) bir kullanıcı Migros‘u etiketleyerek “Sevgili @Migros_Turkiye ,Ben her gün dolmuştan Migros’un önünde iniyorum. Dolmuş ücretime sponsor olursanız her gün inerken; “Türkiye’nin en iyi süper marketi Migros’ta inecek var!” diye bağırırım. Eğer ilgilenmezseniz 50m ileride eşsiz kahve lezzeti sunan Nero’da ineceğim. Tşkr” dedi ve tweet gönderdi.

Ardından bu durumu gören Migros, konuya cevapsız kalmayarak “Bu güzel teklifin için teşekkürler, ama görmeden inanmayız! Bir video çekip atarsan sadece senin için bir aylık dolmuş masrafın kadar Money hediyesi bizden! Bekliyoruz ;)” dedi ve olay patladı.

migros evrim maymunoglu yazisma

Diğer Kullanıcılar Duru mu?

Peşine bu durumu gören Metin, “Benim de 1 aylık İçim Fit proteinli süt masrafımı karşılarsanız her antrenmanda ağırlık arttırdıktan sonraki tekrarlarımda “MİGROOOOOS!” diye bağırırım. Olmaz mı? :(” dedi ve olaya da İçim dahil oldu.

migros evrim maymunoglu yazisma 002

iPhone X İsteyen Alper, beklemediği bir olay ile karşılaştı 🙂

 

migros evrim maymunoglu yazisma 003

Apple’ı etiketleyerek olaya dahil olmak isteyen Alper, sonradan Çağrı Marketten gelen iPhone X çekilişi ile biraz şaşırdı 🙂

migros evrim maymunoglu yazisma 004

“Aranan Sıcaklık”

Aslında bu yaşanan olay sadece tweetlerden ibaret değil. Dikkat ettiyseniz, markalar ve market zincirleri birbirlerine iltifatlar ediyor ve rekabet yokmuş gibi aralarında güzel yazışmalar yapıyorlar. İşte aradığımız sıcaklı bu anlatabiliyor muyum? Her yerde, her detayda böyle bir sıcaklık olması ve yayılması lazım. Çok güzel bir örnek olmuş tebrik etmek lazım.

Bazı kullanıcılar hemen “No forsotçolor var beee” gibi yorumlarını tabii ki yine esirgemediler ama mükemmel bir paylaşım dizi şöyle devam etti;

12 Adaları bu gazla almak isteyenler bile oldu..

migros evrim maymunoglu yazisma 005

Kimisi Tivibu üyeliği için şansını denedi 🙂

migros evrim maymunoglu yazisma 006

En son olay internetten pastane düşürmeye kadar geldi

migros evrim maymunoglu yazisma 007

İş bulanlar bile oldu 😀

migros evrim maymunoglu yazisma 008

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler