Cumartesi, Nisan 20, 2024

Millet Çıldırdı: Need For Speed 3 Fan Made Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Size Need For Speed‘i bu konuda anlatacak değilim. Hepiniz benim kadar detaylara sahip olduğunuzu düşünüyorum. Ancak yeni detaylar Need For Speed 3 Fan Made içeriyor. Zira eskinin en sevilen oyunlarından olan bu seri, 2’sen sonra devamı gelmeyerek büyük üzüntülere sebebiyet vermişti.

Yapımcı EA seriyi devam ettirmek yerine, farklı serilere geçiş yaparak açıkçası batırdı. Sonrasında NFS PayBack yayınlandı ve istenilen satış performansları elde edilemedi. Zaman ne kadarda da hızla akıp gidiyor değil mi?

Need For Speed 3 Fan Made Nedir?

İsminden belki çıkartmış olabilirsiniz ama tamamen “Fan Yapımı” bir oyun. Oyun demek yanlış olabilir zira bu yeni seri ile alakalı bir video yapıldı. RavenwestR1 isimli YouTube kanalında ortaya çıkan bu detayları, gözümüzdeki eskileri canlandırmaya yetti. Belki de EA bu oyunun bu kadar istendiğini fark ederek, yeni seriye yeni sezonda devam eder ne dersiniz?

Şahsen ben gerçekten o eski Need For Speed 2 havasını özledim. Neden bir NFS 3 gelmesin?

Sokak yarışlarına katılabilmek adına basit zamanlar yaşadık. O dönemlerde Hızlı ve Öfkeli‘nin popülaritesi yeni başlamıştı. Hepiniz arabalar ile gezmek, şehirde dolaşmak, en iyi modifiyeyi yapabilmek, yarışmak ve düz bir şekilde bir yerlere çarpmadan ilerlemek için kendinizi geliştirdiniz biliyorum. Üstüne bir de Dom Toretto‘nun gerçekte kim olduğunu göstermek istediniz.

Need For Speed Underground 3’ü Görebilecek miyiz?

Yukarıda yayınlanan video fan yapımı olduğu için, muhtemelen göremeyeceğiz. EA Games, Criterion Games ile olan iş birliğini çoktan bitirdiği için, Ghost Studios bünyesindeki çalışmalarını yeniden başlattığını söylemişti. EA farklı oyunları geliştirmek adına kendisini hazırlarken, bu tip bir eski oyuna tekrar yatırım yapmak istemeyeceklerdir.

Ama bu durum imkansız mı? Tabii ki hayır. EA eğer talebi görürse, belki NFS 3 için çalışmalara başlar kim bilir?

Bir oylama başlatılacak olsa ve soruda EA “Need For Speed Underground 3 gelsin mi?” deseler, emin olun o anketi “Evet” seçeneği işaretlenerek yıkarlar. Tabii ki oyuncular o zamanların grafiklerinin tekrar servis etmesinden hoşlanmaz. Aynı tadı tutarak, aynı modifiyeleri  yapmayı ve yarışmayı isterler. Bakalım, zaman her şeyin ilacı olacak..

NFS 3 Fan Made Oyun İçi Görüntüler

need for speed 3 fan made 002 e1547988137944

need for speed 3 fan made 0010

need for speed 3 fan made 0011

need for speed 3 fan made 009

need for speed 3 fan made 008

need for speed 3 fan made 007

need for speed 3 fan made 006

need for speed 3 fan made 005

need for speed 3 fan made 004

need for speed 3 fan made 003

need for speed 3 fan made

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler