Perşembe, Mart 28, 2024

Spotify Araç İçi Müzik Çalar Yıl Sonunda Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çevrim içi müzik piyasasının önde gelenlerinden Spotify, verdiği bir demeçte araçlara özel bir Spotify müzik çaları yıl sonunda tanıtacaklarını belirtti. 

Müziği her yere taşımak isteyen Spotify, bazı araçlarda uygulama olarak destek sunuyor. Öte yandan Android Auto ve Apple CarPlay desteği de birçok araçta mevcut. Ancak Spotify, bu teknolojilere sahip olmayan ya da uygulamayı telefon olmadan kullanmak isteyen kullanıcılar için yeni bir araç içi müzik çalar geliştirdiğini duyurdu.

spotify araç içi müzik çalar yıl sonunda geliyor 1

Bu yılın sonunda satışa sunulması beklenen araç içi müzik çalar, Bluetooth bağlantısı ile araçlara aracı olmadan Spotify deneyimi sunacak. Mobil uygulamalar ile senkronize olabileceği belirtilen cihaz, kontrol tarafında sesli ve analog erişimlere sahip olacak. Ancak cihazın LTE destekli bir hücresel donanıma sahip olup olmayacağı bilinmiyor.

12 aylık bir abonelik ile sunulabileceği düşünülen yeni araç içi müzik çalar, 100 dolar seviyesinde bir maliyete sahip olacak. Kullanıcı tarafında sürekli kablolar ya da bağlantı ile uğraşmaktansa araç içerisinde bulunacak sabit bir Spotify cihazı kullanışlı görünebilir. Ancak bunun kullanıcıya olan maliyeti ele alındığında Spotify’ın titiz davranması gerekiyor.

Aracınızın içerisinde konumlandıracağınız bir Spotify müzik çalara ödeme yapar mıydınız?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler