Salı, Nisan 23, 2024

Mixer Kurucuları Şirketten Ayrıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kurucular yeni bir ortak kariyer peşinde; Mixer kurucularından Matt Salsamendi ve James J. Boehm, hizmetin bugüne kadarki en büyük değişikliklerden bazılarını geçirdiği bu dönemde, son iki hafta içinde canlı yayın şirketinden ayrıldılar.

Boehm 2 Ekim’de ve Salsamendi’nin 10 Ekim’de Mixer’den ayrıldığını duyurdu. Çift, başlangıçta Beam olarak bilinen Mixer’ı Ocak 2016’da piyasaya sürdü. Microsoft şirketi Ağustos 2016’da satın alınca 2017 yılında şirketin ismini Mixer olarak değiştirdi.

Salsamendi konu hakkındaki yazısında konuştu:

“Kendimi bildim bileli, müziği temsil etmek için ışığı kullanma fikri beni büyüledi. Büyürken EDM festivalleri ve turları için ışıklandırma koşmanın hayalini kurdum ve bu tutkuyu daha büyük bir şekilde sürdürmek istiyorum.”

Mixer

Kurucuların gidişi, Mixer’in oyun sektöründe her zamankinden daha büyük sıçramalar yapacağı bir zamana geliyor. Mixer üçüncü büyük yayın hizmetlerinden birisi haline geldi. Microsoft aracılığı ile yayın hizmeti Tyler “Ninja” Blevins dahil olmak üzere popüler yayıncılar ile ortaklıklar üzerinde çalışmaya başladı.

Salsamendi ve Boehm’in ayrılışları Microsoft’tan ayrılan tek isim değil. Mike Ybarra, uzun zamandır Xbox yöneticisi ve çeşitli bölümlerde ile çalışma sergiledi ve 20 yıl sonra şirket ayrılıyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler