Çarşamba, Nisan 24, 2024

Mobil Fotoğraf Düzenleme Programı İos Ve Android

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal ağlarda hemen hemen hepimiz fotoğraflar paylaşmaktayız.Paylaştığımzı fotoğraflarda bazen o an yaşadığımız duygu ve düşünceleri fotoğraflara da belli iconlar ve şekiller ile yansıtmaktayız. Örnek olarak B612,retrica,candy camera gibi örnek bilindik uygulamaları gösterebiliriz. Faka bu uygulamalar artık çok yoğun kullanımda olduğundan farklı bir uygulama arayanlara PicsArt uygulamasını tavsiye edebilirim.

 

pics-2

Dünya çapında 300 milyon dan fazla indirmeye ulaşmış bu uygulama uygulama marketlerinde kullanıcılar tarafından yüksek not ile ödüllendirilmiş. Ayrıca uygulama hem ios hemde android kullanıcılarına ücretsiz sunulmakta.Sadece profesyonel fotoğraf düzenleme programlarında bulunan yüzlerce fotoğraf düzenleme aracları ( fotoğraf montajları, filtreler ve daha fazlası) gibi bir çok özelliği bulunmakta. Uygulamanın hem ios indirme linkini hemde android linkini yazımızın altında bulabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler