Cumartesi, Nisan 27, 2024

Prisma Yeni Güncellemesinde Videolara Efekt Ekleyebiliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Prisma uygulamasını bundan bir kaç ay önce sizlere tanıtmıştık. İlk olarak fotoğraflara vermiş olduğu güzel efektler sayesinde sosyal medya’da ve internette çok sevildi, indirildi ve halen de kullanılmaya devam ediyor. Prisma şimdi de aynı efektleri videolara yapabileceği güncellemesine kavuştu.

Prisma Artık Videoları da Değiştirecek

Prisma uygulamasını sizlerle deneyimlerimizi paylaşarak aktarmıştık. Eğer indirip denemek isterseniz linkten ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra Prisma‘da fotoğraflara efekt verirken bizi çok fazla bekletmesinden dolayı şikayetçiydik. Aynı durumun videolarda da olacağını düşünüyorum. Hele ki videolarda işleme süresi daha fazla olduğundan dolayı çok daha fazla bekleyeceğimizi düşünüyorum.

Şuanda Prisma‘ya gelen güncelleme sayesinde artık filtreli videolar hazırlayabilirsiniz. Ancak videoların maksimum 15 saniye olması koşulu bulunuyor. İnternet ihtiyacına gerek kalmadan çevrimdışı olarak uygulanabiliyor. Şuan için sadece iOS kullanıcılarına gelen güncelleme bir kaç gün içerisinde Android kullanıcıları için de gelecek.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler