Cuma, Nisan 26, 2024

Modifiyeli RC tırların fantastik gösterisini izleyin

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde RC araçlara olan ilgi her geçen gün artıyor. Ancak hala yurt dışında gerçekleştirilen müthiş etkinlikler kadar profesyonel hale gelemedi. Şuanda yurt dışında RC araçlar için her sene fuarlar düzenlendiği için birazdan aşağıdaki videoda izleyeceğiniz gibi fantastik gösteriler de yapılıyor. Gelin bu profesyonel fuarda RC tırlara yakından göz atalım.

Açıkçası izlerken kendimi büyülenmekten alı koyamadığımı itiraf edeyim. Her birisi birbirinden güzel olan RC araçlar arasında dozer, TIR, çekici ve forklift gibi pek çok araç bulunuyor. Bu araçlar hazırlanan özel zeminde bir araya gelerek ziyaretçilere eşsiz görüntüler sunmuş. Zira aynı gerçek hatta olduğu gibi Tır’lar yük taşıyor, otoyolda ilerliyor.

rc tırlar
Öten yandan o kadar güzel modifiye edilmişler ki, birebir gerçek markaların muadilleri olmasını geçtim, ışıklandırmaları ve havalı kornaları ‘yok canım gerçek bunlar’ yorumunu ister istemez yaptırabiliyor. Yurt dışında bu bebeklerin fiyatlar 599 dolardan başlıyor. Türkiye’de ise henüz bu şekilde satılan bir mağazası bulunmuyor. Kullanıcılar isterse kendileri profesyonel bir şekilde modifiye edebiliyorlar.

Umarız bu gibi güzel etkinlikler ülkemizde de gerçekleştirilmeye başlanır. Zira böyle fuarlar gerçekten RC araçlara karşı olan bakış açımızı tamamen değiştirerek daha çok gelişmemize olanak sunacaktır. Lafı daha fazla uzatmadan bu güzel video ile sizleri baş başa bırakalım.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler