Perşembe, Nisan 25, 2024

Modüler Yapılı Motorola Moto Z Force Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola firmasının tanıtmış olduğu bir diğer akıllı telefon ise Motorla Moto Z Force oldu. Moto Z modeli ile kıyasladığımızda Moto Z Force‘nin daha üst düzey teknik özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Diğer modele göre daha fazla batarya, daha geliştirilmiş kamera ve performans göze çarpıyor. Motorola Z Force modeline ait detaylar ve teknik özellikler haberimizde.

Motorola Z’nin Veliahtı Motorola Z Force

Motorola’nın bir diğer tanıtmış olduğu akıllı telefonu Moto Z Force olurken, darbelere ve şoklara karşı dayanıklı olması dikkat çekiyor. Sadece 7 mm kalınlığı ve f/1.8 diyarframa sahip 21 Megapiksel kamerasının yanı sıra f/2.2 diyaframlı 5 Megapiksellik ön kamerası bulunuyor. 3500 mAh batarya ile birlikte 22 saatlik kullanım süresi bulunuyor.

Moto-Z-Force
Modüler yapıda tasarlanan Motorola Moto Z Force, arka panelde yer alan 12 adet pini ve mıknatısı sayesinde Moto Mods adı verilen aksesuarlardan bağlanabilme özelliğine sahip. Moto Mods adı altındaki aksesuarlar arasında Moto Insta-Share adlı projektörü, Moto Shells kapağı ve JBL kalitesinde SounBoost ve Power Pack yer alıyor. Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkacak olan Motorola Moto Z Force‘nin de piyasa satış fiyatı henüz belli değil. Cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

Moto-Z-Force-3
Motorola Moto Z Force Tüm Teknik Özellikleri

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. Hocam gayet güzel özellikleri var fakat ön yüz tasarımı güzel olmamış baştan salma bir tasarım gibi duruyor. 3500 batarya idare eder 21 mp lik arka kamerası ile güzel foto çekimi olur fakat ön kamerası arka kamera ya Gore düşük kalmış . Fiyat olarak 1500-2000 arasında olacak gibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler