Cuma, Nisan 26, 2024

Monster Ekran Kartı Duyurdu! İşte Monster Arc A770

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yavaş yavaş büyüyen ve artık PC dünyasında yer etmeyi başaran Monster, bizi şaşırtacak adımlar atmaya devam ediyor. Markanın bilgisayarlar dışında çeşitli oyuncu ekipmanları ürettiğini biliyoruz ama bu kez durum farklı. Zira marka bu kez sürpriz bir şekilde yeni ekran kartlarını duyurdu. Monster ekran kartı için yapılan duyuru, markanın bundan sonraki aşamada yeni sürprizler sunabileceğinin de işareti. Peki yeni ekran kartlarında neler sunuluyor?

Monster Intel Arc A770 16GB ile Yeni Bir Dönem

Söz konusu ekran kartlarında markanın bir başka teknoloji devi olan Intel ile iş ortaklığına gittiğini görüyoruz. Neden AMD ya da NVIDIA tercih edilmedi bilemiyorum ama bundan sonra Monster Intel Arc serisi ekran kartlarını da göreceğiz.

Ekran kartlarında amiral gemisi model ise Intel Arc A770 olacak. Üç fanlı bir tasarımla gelecek olan modelde RGB ışıklandırma, XMX teknolojisi, Intel XeSS teknolojisi gibi artıları da göreceğiz.

Monster ekran kartı

Intel grafik birimlerini temel alacak yeni ekran kartı serisinde ikinci model ise Monster Intel Arc A750 8 GB versiyonu olacak. Bu versiyonda da yine Intel’in özel olarak sunduğu grafik teknolojilerini göreceğiz.

Monster ekran kartı

Monster’ın karakteristik çizgilerini yansıtacak tasarımla gelecek ekran kartları için henüz fiyat ve çıkış tarihi bilgileri paylaşılmadı. Beklendiği gibi uygun fiyatlı modeller gelecek olursa, Monster bu alanda da oyuncuların kalbini çalabilir. Bu arada ekran kartlarının stok modellerde hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek isteyenler için hemen aşağı link ekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler