Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Mortal Kombat 1 için Duyuru Geldi! Yeni Oyun Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsane dövüş oyunu serisi Mortal Kombat geri dönüyor. Mortal Kombat 1 duyuruldu.

Oyunun tanıtılmasına kadar geçen bu süreçte isimlendirme konusu üzerinde çok durulmuştu. Yeni oyunun Mortal Kombat 12 adıyla mı yoksa farklı bir isimle mi geleceği tartışmaları vardı. Duyurudan sonra bu tartışmalar da son bulmuş oldu. Son paylaşımlara bakacak olursak oyun “Kombat 1” olarak isimlendirilecek.

Mortal Kombat 1 Ne Zaman Geliyor?

Oyun için yapılan duyuruda, çok fazla bir detay verilmedi. Bunu bir ön gösterim olarak da tanımlayabiliriz.

Videoda da “1” isminin öne çıkarıldığı çok net. Yeni oyun için detaylı tanıtımın da çok yakın bir zamanda yapılması bekleniyor. Şimdilik videoda oyundan herhangi bir sahne olmadığı gibi oyun içi karakterler için de detaylar yok.

PC, Nintendo Switch, PS5 ve Xbox Series X ile Series S modelleri için yayınlanması beklenen yapımın, fiyatları da sızdırılmış durumda. Eğer doğruysa oyun Standart, Premium Edition ve Kollector’s Edition olarak 3 ayrı versiyon ile sunulacak.

Sırasıyla fiyatlar ise 70 dolar, 110 dolar ve 250 dolar şeklinde olacak. Tabii ki bu net değil. Ayrıca sızıntıda da dolar üzerinden bir fiyatlandırma verilmiş. Ülkemizde fiyatlar çok daha farklı olabilir. Artık onu oyun tam olarak tanıtıldığı zaman öğrenme şansı bulacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Bir Mortal Kombat Fan Playeri olarak yıllarımı verdiğim bu oyunun 70 hatta 250 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulması benim için oyunu bitirir .Çok üzücü bir durum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler