Pazar, Nisan 28, 2024

Mortal Kombat: Onslaught

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir yayınlanması beklenen Mortal Kombat: Onslaught geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 2022 yılı içerisinde duyurulan oyun 17 Ekim’de mobil oyuncularına sunuldu. NetherRealm Studios tarafından geliştirilen oyunu  App Store ve PlayStore’dan ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Screenshot 1

Oyunun türü, rol yapma sınıfı oyunlar arasında gösterilebilir. Yapım, mobil oyuncularına özel eklenen sinematikler ve oyun içi hikayeleri ile yoğun bir ilgi topladı. Oyuncuların yaşadığı ufak tefek sorunlar da var tabi ki. Henüz daha yeni çıkış yapan oyun ilerleyen zamanlarda getirilecek olan  güncellemeler ile yaşanan sorunları ortadan kalkmaya başlayacaktır.

Mortal Kombat: Onslaught Oyun içi Özellikleri Nelerdir?

  • Bir birinden farklı 50’den fazla dövüşçü karakterleri mevcut
  • Oyun içinde 70 eser ve sekiz ölüm animasyonu bulunmaktadır
  • 48 taneden fazla oyun içi ekipman bulunmaktadır.

Bizleri Mortal Kombat: Onslaught’da 4 farklı oyun modu karşılıyor. Oyunda asıl amacımız Arenalarda rakiplerimiz ile PvP atmak olacaktır. Oyunun bizlerin karşısına çıkaracağı zorlu düşmanlara karşı galibiyet ile maçı kazanmak olacak. Keyifli ve gergin dolu anlar bizleri bekliyor. Genel olarak incelediğimiz zaman yeniliklere açık bir yapım olduğunu anlayabiliriz. İlerleyen zamanlarda da yeniliklerin getirileceği bekleniyor.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler