Cuma, Mart 29, 2024

Moto G22 Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay Motorala’nın yaklaşmakta olan yeni nesil akıllı telefonu Moto G22, ilk olarak Geekbench’te ortaya çıkmıştı ve MediaTek’in Helio P35 yonga setinden güç alacağına dair yaygın bir söylenti vardı fakat bugün yeni bir kapsamlı teknik özellik sızıntısı akıllı telefonun Helio G37 yonga seti tarafından güç alacağını ortaya koyuyor.

6.5 inç boyutunda 90Hz yenileme hızı sunan 720×1600 çözünürlükte IPS LCD dokunmatik ekrana sahip Moto G22, 8MP çözünürlüğünde 118 derecelik f/2.2 diyafram aralığına sahip ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve derinlik algılayıcısı sensörle birlikte 50MP çözünürlüğünde f/1.8 diyaframa sahip ana kameraya sahip olacak. Aynı zamanda ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunacak.

Motorola Moto G22 fiyatı ve özellikleri neler olacak?

moto g22 render
Moto G22 Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı! 2

Görselleri ve teknik özellikleri sızdıran @evleaks daha sonrasında yaptığı güncellemelerle “Hawaii+” kod adına sahip başka bir cihaz keşfetti ve AMOLED ekrana sahip olacağını söyledi. Büyük ihtimalle AMOLED ekran sunan cihaz Moto G22 Plus olarak adlandırılacak.

Aynı zamanda yukarıda ki Moto G22 görseli nihai cihazda farklı bir tasarım sunabilir. 5000 mAh bataryadan enerji alacak olan cihaz 4GB RAM ve 64GB Depolama Alanı ile birlikte gelecek, dilerseniz SD kart aracılığıyla depolama alanını yükseltebileceksiniz.

Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkan ve Beyaz, Buzdağı Mavisi, Kozmik Siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak olan Motorola Moto G22’nin 200 Euro fiyat etiketine sahip olması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler