Çarşamba, Nisan 24, 2024

nubia Z40 Pro’nun Tasarımı Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi ZTE, 25 Şubat’ta nubia serisinin yeni üyesi olan Z40 Pro modelini tanıtıyor olacak ve etkinliğe bir hafta kala şirket Z40 Pro’nun tasarımını ortaya koyan görsel ve videoları Weibo hesabı üzerinden yayınladı. Akıllı telefonun kavisli ekranın tam ortasına konumlandırılmış bir nokta çentik tasarıma sahip bir özçekim kamerası bulunuyor ve arka tarafında ise vivo X70 Pro+ modelini anımsatan bir kamera kümesi yer alıyor.

Üç lense ev sahipliği yapan kamera kümesinde LED Flaş ve ana kamera olarak 35mm lense sahip Sony IMX787 sensör bulunuyor. Ana kameraya ultra geniş açılı kamera ve telefoto lens eşlik ediyor.

nubia z40 pro poster
nubia Z40 Pro'nun Tasarımı Ortaya Çıktı! 2

nubia Z40 Pro iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak ve her iki renk seçeneğinde akıllı telefonun güç tuşu kırmızı renge sahip. Güç düğmesi alışık olduğumuz tarzda parmak izi okuyucusuna sahip dahil fakat Z40 Pro modeli bir amiral gemisi olduğunda ekran içi parmak izi okuyucusuna sahip olacağını düşünüyoruz.

Weibo üzerinde paylaşılan tanıtım görselinde akıllı telefonun çerçevesinin dört tarafında bulunan anten hatları gözüküyor ve bu da demek oluyor ki Z40 Pro metal bir gövdeye sahip olacak. Şirket henüz Z40 Pro’nun teknik özelliklerini resmi olarak açıklamadı fakat şirket daha önce akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alacağını, Optik Görüntü Sabitleyici’ye (OIS) sahip olacağını, Çok Yönlü Otomatik Odaklama, Manyetik Kablosuz Şarj teknolojisine sahip olacağını doğrulamıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler