Perşembe, Nisan 25, 2024

Moto G22 Teknik Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google’ın sahibi olduğu Motorola’nın G akıllı telefon ailesinin yeni nesil giriş seviyesi akıllı telefon modeli Moto G22‘nin teknik özellikleri ve görüntüleri kapsamlı bir şekilde internete sızdırıldı.

Rapora göre Moto G22, 90Hz yenileme hızı sunan 720×1600 HD+ çözünürlüğe sahip 6.53 inç boyutunda OLED ekran teknolojisine sahip olacak. Gücünü, MediaTek’in henüz duyurmadığı Helio G37 yonga setinden alacak olan akıllı telefon ne yazık ki 5G bağlantı teknolojisinden yoksun olacak.

Ekranın üst orta tarafında bulunan nokta çentikte 16MP çözünürlüğünde f/2.0 diyafram aralığında bir özçekim kamerası yer alacak. Arka taraftaki kamera kümesinde 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı ve makro kamera yer edinecek

Motorola Moto G22, Avrupa pazarında en az 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ile birlikte satışa sunulacak ve microSD kart desteği sayesinde depolama alanını genişletme imkanı tanıyacak. Akıllı telefonun sağ çerçevede bulunan güç düğmesi aynı zamanda parmak izi tarayıcısı işlevi görecek.

Moto G22, 10W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak ve kutudan çıktığı itibariyle yazılım tarafında Android 12 işletim sistemi sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler