Perşembe, Nisan 25, 2024

Moto Z2 Force Edition Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Moto’dan üst düzey bir amiral gemisi geliyor. Önceki aylarda Z2 Play ve Moto Mods aksesuar ailesini duyuran Moto, ürünleri arasına Z2 Force Edition‘ı ekledi.

Teknik özellikleri ile piyasadaki en iyi telefonlarla kıyaslanabilecek olan Moto Z2 Force Edition, tasarımında da gayet başarılı. Bakalım Moto Z2 Force Edition’ın özellikleri ve tasarımı nasıl ?

 

Moto Z2 Force Edition’ın Özellikleri !

Öncelikle bu telefonu üst düzey yapan özelliklerinden birisi Qualcomm Snapdragon 835 işlemciyi bünyesinde barındırması. Buna ek olarakta Adreno 540 grafik işlemcisine ev sahipliği yapıyor. Ayrıca son dönemlerde tüm amiral gemilerinde bulunan 4 GB RAM’de yine özellikleri arasında.

moto z2 force edition 4

Arka kısmında f/2.0 diyafram aralığına sahip, 12 megapiksellik iki tane kamera; Ön kısmında ise 5 megapiksellik bir kamera bulunuyor. 64 GB’lık geniş hafızası ile istediğiniz şeyi rahat rahat depolayabileceksiniz. 5.5 inçlik Quad HD çözünürlüğünde ShatterShield teknolojisi sunan darbelere dayanıklı POLED ekranı kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

moto z2 force edition 1

Turbo şarj teknolojisine sahip 2730 mAh bataryayıda içerisinde barındıran Z2 Force Edition, microSD kart desteğide sunuyor. Android 7.1.1 Nougat ile gelen cihazın özellikleri arasında parmak izi sensörüde var. Su itici nano kaplamaya sahip Z2 Force Edition, tek / çift SIM kart seçeneklerinide kullanıcıya sunuyor.

7000 serisi alüminyumdan üretilen Moto Z2 Force Edition ABD’den sonra Meksika, Brezilya, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki diğer ülkelerde satışa sunulacak.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler