Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Oyuncuların Baş Tacı Razer’dan Oyuncu Telefonu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Işıklı tasarımıyla göz dolduran ve fiyatlarıyla cep boşaltan Razer telefon üretimine giriyor. Bakalım telefonlarıda ekipmanları gibi ışıklı mı ?

Yılın ilk aylarında oyunculara yönelik telefon üretimini başlatacağını dile getiren Razer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla projeye yönelik planlarını gözler önüne sürdü. Önümüzdeki Ekim ayında hisse satışı gerçekleştireceğini ve elde edilen gelirle üretecekleri akıllı telefonlarında kullanacaklarını belirten Razer, cihazla birlikte yeni bir sanal para birimide getiriyor.

razer akilli telefon

Razer telefonların üretiminden bir süre sonra zGold adındaki yeni sanal para biriminide gözler önüne sürecek. zGold’un hangi amaçla veya ne için kullanılacağı meçhul. Cihazın tasarımının resimlerde gibi olacağı tahmin ediliyor ancak tabiki bu cihaz çıkana kadar çeşitli değişikliklere uğrayacaktır.

razer akıllı telefon 2

Razer’ın üreteceği telefon her ne kadar üst düzey olsada fiyatının yüksek satış rakamlarının da düşük olacağını tahmin ediyoruz. Ancak halk tabiri ile ” ışıklı mışıklı ” olursa epey satacağı ve uzun süre konuşulacağı söylenebilir.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler