Perşembe, Nisan 25, 2024

MotoGP Serisinin Yeni Oyunu MotoGP 21 Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Milestone ve Dorna Sports, MotoGP serisinin yeni oyunu olan MotoGP 21‘i duyurdu.

Oyun, 22 Nisan 2021’de piyasaya sürülecek.

motogp 21 image 3 1280x720 1

MotoGP 21, önceki nesil konsollar, PC ve Nintendo Switch ile birlikte hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X / S’de piyasaya sürülecek. Yeni nesil konsollardaki oyuncular, oyunu 4K ve 60FPS’de oynayacaklar ve ayrıca eskisine göre daha kısa yükleme sürelerine sahip olacaklar.

Online oyuncu limiti de tek bir yarışta 12 sürücüden 22 sürücüye çıkarıldı. Yeni özelliklerden biri, motordan düşerseniz otomatik olarak yeniden doğmayacağınız. Artık devam edemeyecek ve motora koşup binerek devam etmeniz gerekecek.

Süspansiyon fiziği, sürüş deneyimini daha gerçekçi hale getirmek için iyileştirildi. Fren sıcaklıkları eklendi, yani oyuncuların bunları ve lastik sıcaklıklarını yönetmesi gerekecek.

İlk olarak geçen yılki oyunda tanıtılan yönetim kariyeri modu, motor gücü, aerodinamik, çerçeve ve elektronik dahil olmak üzere yükseltmeleri kiralamak ve bisiklet sürmek için personel üyeleriyle birlikte MotoGP 21‘de olacak.

Çevrimdışı yarış deneyimini daha eğlenceli hale getirmek için Botların daha hızlı, daha akıllı olacağını ve öncekinden daha doğru yarışacağını vaat ediyor.

Duyuru video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler