Cuma, Nisan 26, 2024

Xbox Series S için Bir Kez Daha Fiyat Düştü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Döviz kuru düşüyor. Haliyle elektronik ürünlerde indirim bekleniyor. Şu an öyle çok majör derece indirimler göremedik ama bu demek değil ki hiç indirimi görmüyoruz. İlk etki ise yeni nesil oyun konsollarında oldu. Microsoft’un yeni nesil oyun konsollarından biri olan Xbox Series S indirime giren ilk model oldu.

Bizi takip etmişseniz, ay başında zaten bu konsollar için indirim geldiğini biliyorsunuzdur. Oyun konsollarındaki ek gümrük vergisi kaldırıldığı zaman hatırı sayılacak bir indirim gelmişti. Buy sefer gelen indirim de resmen indirimin indirimi oldu.

Xbox Series S fiyatları nasıl değişiyor?

Ek gümrük vergisinin oranının düşürülmesinden sonra fiyat S modeli için 4.499 TL olmuştu. Bu indirim bile tatmin ediciydi ki konsolun asıl fiyatı 5.399 TL olarak duyurulmuştu.

Xbox Series S

Şimdi gelen indirimler sonrasında bazı e-ticaret sitelerinde konsol 3900 – 4000 TL seviyelerine satılmaya başlandı. Hatta Amazon’da bir tık ekstra indirim de gözüktü ve konsol 3800 TL’ye kadar indi.

Fakat şimdiden Amazon gibi sitelerde stok bitmiş gibi gözüküyor. İndirimlerin sürekli mi olacağı, kurun nasıl devam edeceği hemen hepsi soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler