Cumartesi, Nisan 27, 2024

Motorola Edge 20 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola, Edge 20 Pro ve Edge 20 Lite modellerini tanıttı. Motorola Edge 20 Pro modeli şirketin ilk periskop tarzı telefoto kameraya sahip telefon modeli ve Snapdragon 870 işlemciyi içerisinde barındırıyor.

Her üç cihaz da 6GHz 5G altı desteği destekliyor, arka taraftaki 108 megapiksel kameralar yer alıyor ve hızlı yenileme hızlarına sahip 6,7 inç OLED ekranlara sahipler. Ağustos ayında Avrupa, Latin Amerika ve Asya’da satışa çıkacaklar. Motorola ayrıntılar sunmasa da, bu sonbaharda Kuzey Amerika’ya bir 5G Edge cihazı getirmeyi planladığını söylüyor.

Motorola Edge 20 Pro fiyatının 699 € (yaklaşık 830 $) ve ön panelde Gorilla Glass 5 bulunuyor, 144 Hz ekran yenileme hızı ve Snapdragon 800 serisi yonga seti ile 12 GB RAM dahil olmak üzere birinci sınıf orta seviye sınıfında ortak olan birçok özellikle birlikte geliyor. Arka tarafta yer alan ana kamera, 108 megapiksel 1/1,52 inç sensör ve f/1.9 diyafram kullanıyor, bu özellikler geçen yılki Edge Plus kamerayla aynı. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip yeni bir 8 megapiksel 5x telefoto periskop tarzı kamera da bulunuyor. 16 megapiksel ultra geniş, ve ön tarafta 32 megapiksel özçekim kamerası ile birlikte bir makro kamera olarak iki kat görev yapabiliyor.

Motorola edge 20 pro Indigo Vegan Leather combo sm
Motorola Edge 20 Tanıtıldı! 2

Cihaz Android 11 işletim sistemi ile birlikte gelecek ancak şirket bu cihazlara yalnızca iki işletim sistemi yükseltmesi garantisi veriyor. Batarya konusunda 4.500 mAh’lik pil sunan cihaz 30W hızlı kablolu şarj teknolojisine sahip ve kablosuz şarj desteği sunmuyor. IP52 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı korunuyor fakat IP68 sertifikası olmadığı için daha fazla su darbelerine dayanıklı değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler