Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Motorola Edge 40 için Görseller Sızdı! Bu Kez İddialı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi olmasa da Motorola adı sayesinde öne çıkan Motorola Edge 40, çok yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu ay tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon için sızıntılar da yoğunlaşmış durumda. Son sızıntıda telefonun net olarak kamera tasarımının nasıl olacağı da gözüküyor.

Görsellere ve sızan tanıtım videosuna göre yine dev kameralar karşımıza çıkacak. Hadi detaylara bir bakalım.

Motorola Edge 40 Nasıl Özelliklerle Gelecek?

Yeni akıllı telefonda arka kısımda köşede bir kamera alanı kullanılacağı gözüküyor. Üst üste sıralı çift kamera göreceğiz ama üst kısımda yer alan kamera çok daha geniş bir lense sahip olacak. Ana kameranın geniş olması, tasarımı da biraz daha iddialı bir seviyeye taşımış diyebiliriz.

Ön kısma geçtiğiniz zaman ise yine burada da ekran üzerinde kamera yer aldığını göreceğiz. Çerçevelerinin biraz daha ince olduğu ve yanlarda kavislere yer verilen ekranda, 144 Hz gibi iddialı bir yenileme hızı olacak.

Telefonun OLED panelli ekranının boyutu ise 6.55 inç olarak karşımıza çıkacak. MediaTek Dimensity 8020 işlemci, IP68 sertifikası, 4.400 mAh değerinde batarya ve 68W hızlı şarj desteği de Motorola Edge 40 modeli için dikkat çeken diğer özellikler olacak.

Motorola Edge 40

Tüm bu sızıntılar ve son gelen görseller gösteriyor ki yeni Motorola modeli çok yakında çıkış yapmış olacak. Telefonun fiyatı ve hangi bölgelerde satışa çıkacağı ise net değil. Fakat beklenti yine çok sınırlı bir bölgede telefonların satışa çıkacağı yönünde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler