Cuma, Nisan 26, 2024

Motorola Edge Plus Tanıtım Tarihi Kesinlik Kazandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

23 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen Motorola Edge Plus serisi akıllı telefonların, tanıtım tarihi ertelenmiş ve yeni akıllı telefonlar için kesin bir tarih açıklaması gelmemişti.

Koronavirüs nedeniyle ertelenen tanıtım etkinliği için beklenen tarih ise sonunda geldi. Marka tarafından yapılan açıklamaya göre serinin tanıtımı 22 Nisan tarihinde yapılacak.

Seri içerisinde yer alacak olan akıllı telefonların ise 2 model olacağı söyleniyor. Amiral gemisi serisi akıllı telefonlara dahil olacak olan model Motorola Edge Plus serisi olacak. Plus modelinin dışında ana modelin de tanıtıldığını göreceğiz.

Yeni Motorola Edge serisi neler sunacak?

İlk olarak Motorola Edge Plus modelinden söz etmek gerekiyor. Serinin amiral gemisi akıllı telefonu olacak olan Plus modelinin Snapdragon 865 işlemcilerini kullandığını göreceğiz. Son seri işlemcilerin yanında bu modelde 6.67 inçlik bir ekran kullanılacak. OLED ekranların çözünürlük değeri de Full HD+ olacak.

Plus serisinin kamera kısmında da amiral gemisi bir akıllı telefon olduğunu göreceğiz. Kamera kısmında bu seride 108 MP değerinde ana arka kamera öne çıkacak. Ana kameraya ek olarak 16 MP değerinde ikinci kamera ve 8 MP değerinde üçüncü kameranın kullanıldığını göreceğiz.

Motorola Edge Plus

Plus modelini bir kenara bırakalım ve ana modelden söz edelim. Motorola Edge ana modelinde çok farklı bir yapı görmeyeceğiz. Sadece işlemciler ve kameralar değişecek. Bu model işlemci kısmında Snapdragon 765G serisi ile gelecek. Kamera kısmında ise 64 MP ana arka kamera ve 16 MP + 8 MP çift kameranın sunulduğunu görmek mümkün olacak.

Fiyat ve geri kalan bilgiler için telefonun tanıtımı bekliyoruz. 22 Nisan sonrasında bu serinin hangi ülkelerde tanıtıma çıkacağı da netlik kazanacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler