Cumartesi, Nisan 20, 2024

Motorola Moto Edge X30 Pro’nun Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli akıllı telefon üreticilerinden Motorola, 200MP çözünürlüklü kameraya sahip olan ve gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alan Motorola Edge X30 Pro akıllı telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor önümüzdeki ay düzenlenecek lansman etkinliğinde tanıtılacakken akıllı telefon Geekbench’te ortaya çıkıyor.

Akıllı telefonun Geekbench sonuçlarına baktığımız zaman tek çekirdekli işlemde 1252 ve çok çekirdekli işlemde 3972 puan almayı başardığını görüyoruz. 12GB RAM seçeneği sunacak olan akıllı telefon yazılım tarafında Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor olacak fakat farklı bir Kullanıcı Arayüzü ile Çin pazarında satışa sunulacak.

Motorola Edge X30 Pro teknik özellikleri neler olacak?

motorola edge 30 pro geekbench
Motorola Moto Edge X30 Pro'nun Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı! 2

Motorola Edge X30 Pro ile ilgili spekülasyonların arasında; 125W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli batarya ile geleceği, 512GB’a kadar dahili depolama alanı sunacağı arka tarafta 200MP çözünürlüğe sahip ana kameraya eşlik eden 50MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 12MP çözünürlüğe sahip portre kameralarının eşlik edeceği belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler