Salı, Nisan 23, 2024

Motorola Moto Tab G20 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji üreticilerinden Motorola bugün erken saatlerde Moto Tab G20 isimli Android tabletini duyurdu. Cihaz, HD+ çözünürlüğe sahip 8 inç boyutunda LCD panele sahip, Helio P22T yonga setinden gücünü alıyor ve 5.100 mAh batarya ile birlikte geliyor. Bu özellikler, Lenovo’nun üçüncü nesil Tab M8 Slate isimli tableti ile oldukça benzer.

motorola moto tab g20 özellikleri
Motorola Moto Tab G20 Tanıtıldı! 2

Moto Tab G20, yalnızca 3GB RAM ve 32GB depolama alanı ile birlikte geliyor ve ayrıca depolama alanını yükseltmenize olanak tanıyan bir microSD kart yuvasına sahip. İşletim sistemi tarafında ise Android 11 kullanılıyor ve Motorola ayrıca bir Çocuk Alanı moduna sahip olduğunun altını çiziyor. Cihazın kamera özellikleri tarafına geçecek olursak 2MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ve arka tarafta 5MP çözünürlüğünde sensör yer alıyor. Ayrıca, alta monte edilmiş tek hoparlörden gelen Dolby Atmos teknolojisi de bulunuyor. Tablet ayrıca 3,5mm’lik bir kulaklık girişine de sahip ve USB-C üzerinden 10W hızında şarj oluyor.

Motorola Moto Tab G20, Platin Gri adında tek renk ile birlikte geliyor ve 10.999 Rupi (148 $) fiyat etiketine sahip. Hindistan’da ilk satışlar 2 Ekim’de başlıyor. Tabletin ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler