Perşembe, Mart 28, 2024

Xiaomi Pad 5 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi bugün, üstün özelliklere ve uygun fiyat etiketine sahip yeni bir Android 11 işletim sistemine sahip tableti Xiaomi Pad 5 modelini resmi olarak tanıttı. Xiaomi Pad 5, 120Hz yenileme hızına, 500 nit parlaklığa ve HDR 10 ve Dolby Vision desteğine sahip 11 inç boyutunda WQHD+ LCD ekran ile birlikte geliyor. Harika bir ses deneyimi için Xiaomi, dörtlü hoparlör ve Dolby Atmos desteği içeriyor.

Xiaomi Pad 5, Qualcomm Snapdragon 860 işlemciden gücünü alıyor, 8 GB’a kadar RAM ve hızlı şarj desteğine sahip 8720 mAh batarya ile birlikte çalışıyor. Pad 5 ayrıca flaş ışığa sahip 13MP arka kamera ve 8MP özçekim kamerası ile birlikte geliyor. Tüm bu teknolojileri bir araya getirmesine rağmen, Pad 5 sadece 6,85 mm kalınlığında ve sadece 515 gram ağırlığında.

Xiaomi Pad 5, Kozmik Gri ve İnci Beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa çıkacak. İki farklı varyantta satışa çıkacak tabletin fiyatlandırması ise şu şekilde;

  • 6GB RAM/128GB Depolama – €349
  • 8GB RAM/128GB Depolama – €399

Xiaomi Pad 5 tabletin ülkemize gelip gelmeyeceğini, hangi fiyat etiketinden satışa çıkacağını ya da gelirse bile farklı konfigürasyonlara sahip olup olmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler