Perşembe, Mart 28, 2024

Realme Pad Detayları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

9 Eylül itibariyle tanıtılması beklenilen Realme Pad ile ilgili detaylar her geçen gün internete düşmeye devam ediyor. Bugün ise ele geçen detaylarda tabletin ekran detayları ve renk seçenekleri internete sızdırıldı. Bilgilere göre Realme Pad’in 10.4 inç boyutunda WUXGA+ bir ekrana sahip olacağı yüzde 82.5 ekran/kasa oranına sahip olacağı açıklandı ve Realme tarafında onaylandı.

Şirket tarafından Twitter’da paylaşılan görüntülerin birinde Realme Pad’in bir tarafında USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5mm’lik kulaklık jakı olduğu ve yüksek ihtimalle ekran kalemi için özel bir yuvanın olacağı gözüküyor.

realme pad display
Realme Pad Detayları Sızdırıldı! 2

Realme ayrıca, arka panelinde altın bir halka ile çevrili bir kameraya ve alt köşede bir Realme logosuna ev sahipliği yapan Realme Pad’i altın renginde gösteren bir video yayınladı. Klip ayrıca Realme Pad’in en az iki renk seçeneğinde geleceğini de doğruluyor çünkü Realme tarafından daha önce paylaşılan görüntüler bize tableti gri bir renk seçeneğinde göstermişti.

https://youtu.be/5Oq9XZ8tanY

Şirket daha öncesinde Realme Pad’in 6.9 mm kalınlığında olacağını belirtmişti, fakat şirket henüz teknik özelliklerini detaylandıracak bir paylaşım yapmadı. Bununla birlikte, söylentilere inanılırsa, Realme Pad iki adet 8MP kamera (birer ön ve arkada), bir microSD kart yuvası ve 7.100 mAh batarya ile birlikte gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler