Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola One Vision Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Lenovo’nun bir alt markası olarak yoluna devam eden Motorola, orta segmentte konumlandırdığı delikli ekran tasarımına sahip Motorola One Vision modelini tanıttı.

Motorola One Vision Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Motorola’nın yeni akıllı telefonu Motorola One Vision, 6.3 inç büyüklüğünde 2520 x 1080 piksel çözünürlük sunan delikli ekran tasarımı ile beraber geliyor. Gücünü Samsung’un Exynos 9609 yonga setinden alırken, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanıda cihaza eşlik ediyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP çözünürlüğünde ana kamera bulunurken, ikincil sensörün ise 5MP çözünürlüğünde derinlik algılama sensörü olduğunu söyleyebiliriz. Ön tarafa baktığımızda ise delikli ekran içerisinie konumlandırılmış olan 25MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası bulunuyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaz, hızlı şarj destekli 3.500mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek.

agew 1

Fiyat etiketine bakacak olursak şirket tarafından 300 euro gibi bir fiyat belirlenen Motorola One Vision şu anda Brezilya ve bazı Avrupa ülkeleri başta olmak satışa sunuldu. Akıllı telefonunun ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler