Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Motorola Razr 2 Ekranı Hakkında Bilgiler Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola RAZR ve RAZR 5G’den sonra, Lenevo’ya ait şirket şu anda Motorola RAZR 2 olarak adlandırılması beklenen ikinci nesil bir Motorola RAZR üzerinde çalışıyor.

Ross Young bize akıllı telefonun ekranı hakkında bazı ayrıntılar verdi. Ross Young’a göre RAZR 2, ekranın boyutu söz konusu olduğunda selefine benzeyecek. Young, RAZR 2‘nin ekranının boyutunun selefi ile aynı olacağını iddia ediyor. RAZR 2’deki ekran panelinin boyutu 6,2 inç olacaktır.

İkinci nesil RAZR’ın ikincil ekranının boyutu da birinci nesil ürünle aynı olacağını öğrendik. Bununla birlikte, ekran hakkında daha fazla ayrıntı henüz elimizde yok ve bizi ekran çözünürlüğü, ekran yenileme hızı ile ilgili temel ayrıntılar konusunda karanlıkta bıraktı. Şu anda, yaklaşan RAZR markalı akıllı telefon hakkında bildiğimiz pek bir şey yok, bu nedenle akıllı telefonun teknik özellikleri, çıkış tarihi ve kullanılabilirliği konusunda hâlâ bilgimiz yok.

Yani, burada biraz bilgili bir tahmin yapabiliriz ve buna dayanarak, ikinci nesil RAZR’ın önümüzdeki yılın Nisan ayında şirket tarafından tanıtılabileceğini tahmin ederek söyleyebiliriz. Motorola RAZR 2 akıllı telefon hakkında kaçınız heyecanlı? Aşağıdaki yorumlarda öğrenelim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler