Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EMUI 11 Güncellemesini Hangi Telefon Ne Zaman Alacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

EMUI 11, resmi olarak tanıtıldığı zaman yeni güncellemeyi alacak olan akıllı telefonlar için bir liste paylaşımı yapmıştık. Aradan geçen zamanla beraber marka açıklamalarını yeniledi ve sonunda hangi telefonun ne zaman güncelleme alacağı açıklandı.

Bazı modeller bu yıl bitmeden güncelleme alırken bazı modeller için ise güncelleme 2021 yılına kalacak. Dilerseniz marka tarafından paylaşılan resmi listelerle beraber hangi telefonun ne zaman güncelleme alacağına daha detaylı olarak değinelim.

EMUI 11 alacak telefonlar ve güncelleme zamanları

Güncelleme listeleri bölge bölge açıklandı. En genel anlamda iki liste var. Bu listeler bölgelere göre iki ayrı şekle ayrılmış durumda.

EMUI 11

Birinci listede: Afrika, Rusya ve Orta Doğu bölgeleri için yayın yapılacağı söyleniyor ki bu bölgede Türkiye’de yer alıyor.

EMUI 11

İkinci listede: Japonya, Latin Amerika, Hindistan, Kuzeydoğu Avrupa, Batı Avrupa bölgeleri yer alıyor.

Her iki listeyi de görsel olarak paylaşıyoruz fakat minik bir de açıklama yapalım. Görünen o ki bazı telefonlarda güncelleme dağıtımı için 2021 yılı beklenmeyecek.

Güncelleme Aralık ayında başlayacak. Huawei P40 ve Mate 30 serisi için Aralık ayında güncellemenin dağıtılacağı söyleniyor. Diğer modellerin bir çoğu ise güncellemeyi 2021 yılının ilk çeyreğinde alacaklar. İlk çeyrek içerisinde Ocak, Şubat ve Mart ayı yer alıyor. Görünen o ki EMUI 11 dağıtımı öyle çok uzatılmayacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler