Perşembe, Nisan 18, 2024

Motorola Razr 3 Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google’a ait akıllı telefon üreticilerinden Motorola, şu anda ismi belli olmayan ama Motorola Razr 3 olarak isimlendirilmesini beklediğimiz üçüncü nesil katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalışmalar sergiliyor ve yakın zamanda tanıtılmasını bekliyoruz. Daha öncesinde internete sızdırılan bazı videolarda genel olarak tasarımını görmüş ve bazı özellikleri hakkında fikir sahibi olmuştuk.

Bugün ise ortaya çıkan bilgilerde akıllı telefonun fiyat etiketini resmi lansman etkinliği öncesinde öğrendik. Motorola Razr 3’ün Avrupa Birliği pazarında 1.149 Euro fiyat etiketiyle satışa çıkacağı iddia ediliyor. Avrupa Birliği pazarında satışa sunulan Razr 5G’nin 1.399 Euro fiyat etiketi göz önüne alındığında gerçekten iyi bir fiyat etiketi diyebiliriz.

razr 3
Motorola Razr 3 Fiyatları Sızdırıldı! 2

Akıllı telefon piyasaya sürüldüğü zaman Samsung’un yeni nesil katlanabilir modellerinden Galaxy Z Flip4 ile rekabet ediyor olacak. Önceki söylentilere göre akıllı telefon 6.7 inç boyutunda iç ekrana ve 3 inç dış ekrana sahip olacak ve gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alacak. 12GB RAM ve 512GB depolama alanı ile birlikte satışa sunulacak olan Razr 3’ün Quartz Black olmak üzere tek bir renk seçeneği ile geleceği söyleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler