Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy F13’ün Lansman Tarihi, Görüntüleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hindistan merkezli perakende satış platformu Flipkart, geçen gün Samsung Galaxy F13 modelini yanlışlıkla platformda listelemeye başladı ve erkenden fark eden kişiler tüm görüntüleri ele geçirmeyi başardı. Şimdi ise Flipkart kendi web sitesinde akıllı telefon ile ilgili bir tanıtım sayfası yayına alarak akıllı telefonun lansman tarihini ve temel bazı özellikleri sızdırmayı başardı.

Samsung Galaxy F13, 22 Haziran’da Hindistan’ın yerel saati ile öğlen vaktinde tanıtılıyor olacak. Akıllı telefonun en az üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulması beklenirken Full HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekran ile birlikte gelecek ve 15W şarj hızına sahip 6000 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alacak.

samsung galay f13 lansman tarihi poster
Samsung Galaxy F13'ün Lansman Tarihi, Görüntüleri ve Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 6

Galaxy F13, RAM Plus özelliğine sahip 8GB RAM ile birlikte geliyor olacak. RAM Plus teknolojisi; depolama alanınızdan sanal olarak RAM genişletmesi yapmanıza olanak tanıyan bir teknoloji. Akıllı telefon ayrıca Otomatik Veri Değiştirme özelliği de sunuyor olacak.

Flipkart’ın web sitesinde paylaşılan görüntüler ayrıca biyometrik kimlik doğrulama için yan çerçeveye monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısının ve uzun süredir bir çok akıllı telefonda görmediğimiz 3,5mm’lik jak girişinin olacağını gösteriyor. Mağazanın web sitesinde akıllı telefonun hangi yonga setini kullanacağı yazmıyor fakat daha öncesinde sızdırılan Geekbench sonuçlarında Samsung Exynos 850 yonga setinden güç aldığı yer alıyordu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler