Cuma, Mart 29, 2024

Poco X4 GT için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen gün Xiaomi’nin sahibi olduğu akıllı telefon üreticilerinden Poco‘nun Poco F4 5G akıllı telefonu ile ilgili bir lansman tarihi resmi olarak paylaşılmıştı ve yeni ortaya çıkan bilgilere göre lansman etkinliğinde tanıtılan tek akıllı telefon modeli bu olmayacak. Şirket aynı lansman etkinliğinde uzun süredir konuşulan Poco X4 GT modelini de tanıtıyor olacak.

Hem Poco F4 5G hem de Poco X4 GT modelinin tanıtılacağı lansman etkinliği 23 Haziran’da Hindistan’da yerel saat ile 17.30’da (12PM UTC) başlayacak ve YouTube, Twitter ve Facebook platformlarında canlı olarak gösterilecek.

Poco X4 GT hangi teknik özelliklere sahip olacak?

poco x4 gt lansman etkinliği
Poco X4 GT için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Uzun süredir internette dolaşan spekülasyonlara göre Poco X4 GT, Redmi Note 11T Pro modelinin yeniden markalanmış bir hali olacak. MediaTek’in Dimensity 8100 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 144Hz yenileme hızına sahip 6,6 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekran ile birlikte gelecek.

Cihaz içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W hızlı şarj desteğine sahip 5080 mAh kapasiteli bataryadan sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler