Perşembe, Nisan 25, 2024

Motorola RAZR 5G, Satışa Çıkıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Motorola beyciğim nihayet ilk katlanabilir telefonu Motorola RAZR modelinin 5G desteğinin eklenmiş ve revize edilmiş halini açıkladı. Motorola RAZR 5G, telekominikasyon açısında 5G desteği almakla yetinmedi ve Şubat ayında piyasaya sürülen ilk modele göre yükseltilmiş özellikler sunuyor.

Samsung’un Galaxy Z Flip modeli gibi dikey yönde katlanan akıllı telefon, Amerika Birleşik Devletleri’nde 8GB RAM ve 256 GB Depolama alanı sunan varyantı ile 1.399.99 Amerikan Doları’na satılacak. Şirket yeni Motorola RAZR 5G akıllı telefonun müşterilerin sonbaharda satın alabileceklerini söylese bile henüz kesin bir tarih elimizde yok.

Avrupa için 14 Eylül’de satışa çıkacak

Neyse ki Avrupa ülkeleri için Motorola, cihazın satışa sunulacağı tarihi çoktan duyurdu. Motorola RAZR 5G, 14 Eylül’den itibaren Avrupa’da satışa sunulacak, yani Avrupa’da bulunuyorsanız, kapaklı cihazı önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren (Rolandt Quandt aracılığıyla) satın alabileceksiniz.

motorola razr 5g 1
Motorola RAZR 5G, Satışa Çıkıyor! 2

Yeni Motorola RAZR 5G, 8GB RAM ve 256 GB depolama ile birleştirilmiş bir Snapdragon 765G işlemci tarafından desteklenmektedir. Kapaklı katlanabilir cihaz ayrıca, 20 megapiksel özçekim kameraya, Quad Pixel teknolojisine sahip 48 megapiksellik bir birincil kameraya sahip. Şubat ayında piyasaya sürülen Motorola RAZR’a benzeyen 6,2 inçlik Flex View Ekranı, video görüşmeleri yapmanıza, metin göndermenize, yanıt almanıza olanak tanıyan ikincil 2,7 inçlik bir cam OLED ekrana sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler